Scientific journal NRU ITMO
Series "Processes and Food Production Equipment"
Registration certificate ЭЛ № ФС 77 – 55245 - 04.09.2013
registered by the Federal Inspectorate Service for Communication, Information Technologies and Communication Media
ISSN:2072-2389

MARCH 2008 (published: 01.03.2008)

Number 1(5)

Home > Issue > Фундаментальные особенности процесса резания пищевых продуктов лезвийным инструментом.

UDC 664.03, 664.08

Фундаментальные особенности процесса резания пищевых продуктов лезвийным инструментом.

Pelenko V.V., Zuev N.A., Ольшевский Р.Г., Azayev R. A., Кузьмин В.В.

Углубленное изучение литературы по вопросу резания материалов лезвием позволило сформулировать научное положение о наличии двух характерных критических значений скорости резания.
Read the full article 

Keywords:

мясная индустрия, измельчение.

Editorial address:
191002, St. Petersburg, street. Lomonosova 9, office. 2132

Information 2006-2021, All rights reserved
Development by Department of Internet Solutions NRU ITMO © 2013
Яндекс.Метрика