Scientific journal NRU ITMO
Series "Processes and Food Production Equipment"
Registration certificate ЭЛ № ФС 77 – 55245 - 04.09.2013
registered by the Federal Inspectorate Service for Communication, Information Technologies and Communication Media
ISSN:2072-2389

SEPTEMBER 2009 (published: 01.09.2009)

Number 2(8)

Home > Issue > Исследование вязкостных свойств сметаны с содержанием жира 15 процентов до и после перемешивания её в емкостях

UDC 637. 1.02:621.(103)

Исследование вязкостных свойств сметаны с содержанием жира 15 процентов до и после перемешивания её в емкостях

Nikolaev L.K., Denisenko A.F., Nikolaev B.L.

В статье приводятся результаты исследований вязкостных свойств сметаны с содержанием жира 15%.
Read the full article 

Keywords:

вязкость, сметана, емкостное оборудование.

Editorial address:
191002, St. Petersburg, street. Lomonosova 9, office. 2132

Information 2006-2022, All rights reserved
Development by ITMO University © 2013
Яндекс.Метрика