Scientific journal
Processes and Food Production Equipment
Registration certificate ЭЛ № ФС 77 – 55245 - 04.09.2013
registered by the Federal Inspectorate Service for Communication, Information Technologies and Communication Media
ISSN:2072-2389
About the issue
Publications
Partners















Rules for using information in the ITMO domain zone

Personal Data Processing Policy

MARCH 2008 (published: 01.03.2008)

Number 1(5)

Home > Issue > Фундаментальные особенности процесса резания пищевых продуктов лезвийным инструментом.

Фундаментальные особенности процесса резания пищевых продуктов лезвийным инструментом.

Pelenko V.V., Zuev N.A., Ольшевский Р.Г., Azayev R. A., Кузьмин В.В.

Углубленное изучение литературы по вопросу резания материалов лезвием позволило сформулировать научное положение о наличии двух характерных критических значений скорости резания.
Read the full article 


Keywords:

мясная индустрия, измельчение.

Editorial address:
191002, St. Petersburg, street. Lomonosova 9, office. 2133
phone +7 (812) 480-02-72, e-mail: piapp@itmo.ru

Information 2006-2025, All rights reserved
Development by ITMO University © 2013
Яндекс.Метрика